Zelfbouw Bouwkundig betonnen zwembad

Gaat uw voorkeur naar een bouwkundig betonnen zwembad? Of eerder naar een prefab zwembad? We bespreken graag de mogelijkheden met u en begeleiden u naar de beste keuze. Ook een zwemvijver in beton, met afwerking naar keuze, behoort tot de mogelijkheden.

Wenst u de installatie zelf te verzorgen (zelfbouw)? Dan ondersteunen wij u graag en grondig in onze 'Doe Het Zelf' modus. We leveren top-materialen en begeleiden u stap per stap naar een correcte installatie.Betonnen zwembad zelf installeren?


Wij leveren alle inbouwdelen, leidingen, PVC en de technische toestellen. Wij verhuren ook bekisting voor betonnen zwembaden. Wenst u assistentie bij de installatie van uw betonnen zwembad? Dat kan!

Doe Het Zelf - Zelfbouw

Had u graag meer uitleg over de mogelijkheden in Doe Het Zelf (Zelfbouw)? Geef ons een seintje en we maken meteen een afspraak.

Of nog beter, kom eens langs in onze ruime toonzaal! Dan hebben we meteen alles bij de hand om u in uw zelfbouw project te begeleiden naar een prachtig zwembad of een zelfbouw wellness installatie.

Info over Zelfbouw / Doe Het Zelf Zwembaden en Wellness