Sauna's

Wanneer u een sauna wil installeren, is alleen het beste goed genoeg. Daarom kiest u een mooi ontwerp en degelijke kwaliteit. Keuze uit houtkachels of elektrische kachels.

Wij bieden zowel standaard sauna’s aan als sauna’s op maat in de gewenste afmeting en afwerking.

Infraroodcabines

Een infraroodsauna is één van de beste manieren om te relaxen. De stralingselementen dringen tot diep in je lichaam door, werken therapeutisch voor je spieren en gewrichten en is ideaal voor wie vaak last heeft van spanningshoofdpijn of een gespannen nek en schouders. De beste manier op te detoxen, je verbrandt calorieën zonder iets te doen, remedie tegen stress, je huid gaat weer stralen en is een natuurlijke pijnstiller.

Wij stellen u zowel de standaard infraroodcabines voor van Health Mate met de Tecoloy stralingselementen, als infraroodsauna’s op maat, met afwerking naar keuze.Hammam – Stoombad

Stoombaden zijn een rechtstreekse afstammeling van de luxueuze hete baden waarin de Romeinen eeuwen geleden gingen ontspannen.

Het concept is nog altijd hetzelfde: puur plezier. De uitvoering is er natuurlijk wel op vooruit gegaan. De ruimte moet voor honderd procent de luchtvochtigheid doorstaan.

We bieden u zeer mooie standaard stoombaden uit kunststof of luxe cabines in glas en aluminium.

Daarnaast stellen we u een Hamman op maat voor met als basis de waterbestendige “Lux elementen” uit een uiterst kwalitatief, blauw gekleurd, geëxpandeerd polystyreen hardschuim. De Lux elementen vormen geen voedingsbodem voor micro-organismen. Daardoor is er geen kans op rot of schimmel, en vergaat hij niet! Dit concept is perfect om te betegelen, en bovendien mogelijk in alle vormen en maten.Spa's

Ervaar de bubbles, de relaxatie, het genot...

Kwaliteit is geen luxe, het is een standaard met de nieuwste technologieën. Onze spa’s worden met de beste zorg gemaakt voor een duurzaam, zorgeloos leven.

Zwemspa’s en spa’s beschikbaar in verschillende afmetingen zowel inbouw als opbouw.

Conteer PoolPlus voor meer infoSchaduwzeilen Umbrosa

Zon doet leven. De zon nodigt ons uit om naar buiten te komen. De zon maakt onze leefwereld groter. Maar wanneer de zon iets te fel uit de hoek komt, verlangt u naar een plekje in de schaduw.

Parasol betekent letterlijk ‘de zon weren’. Een Umbrosa, daarentegen, maakt schaduw. Zodat u kunt blijven genieten van de zon. Umbrosa staat garant voor betaalbaar comfort, duurzame Belgische kwaliteit en betrouwbare functionaliteit.

Ingenieus in elkaar gestoken schaduwcreaties als ultieme finishing touch in uw tuin of op uw terras. Umbrosa heeft een volledig gamma schaduwzeilen en schaduwmakers in alle afmetingen, kleuren en kwaliteiten.Douches Ama Luxury Shower

“Ama Luxury shower”, heeft een elegant gamma van design binnen- en buitendouches. Wil u meer weten? Klik hier!

Loungemeubelen Heerlijk relaxen

Optimaal genieten van de zomer, unieke momenten beleven, buiten volledig tot rust komen… Dan is het een goed idee om een loungehoekje in te richten.Sfeerbeelden